Antspaudai, rėmeliai kūdikiams

Dvigubas rėmelis su antspaudu Grey
Turime
Dvigubas rėmelis: nuotraukai ir antspaudui. Rėmelis su moliu skirtas pasidaryti Jūsų vaiko kojytės ar rankytės įspaudą atminčiai. Įspaudas pasidaro greitai ir lengvai. Masė jau paruošta naudojimui, nieko maišyti nereikia. Molio nereikia išdeginti, nes jis sutvirtėja tiesiog išdžiūvęs. Galima bandyti padaryti įspaudą per kelis bandymus kol molis sutvirtės. Rėmelis pagamintas iš medienos ir skirtas nuotraukai 10x15 cm. dydžio. Komplekte yra rėmelis, paruošta molio masė, dvigubai lipni juostelė nuotraukai pritvirtinti. Spalva - Pilka.
10,69 €
Dvigubas rėmelis su antspaudu Blue
Turime
Dvigubas rėmelis: nuotraukai ir antspaudui. Rėmelis su moliu skirtas pasidaryti Jūsų vaiko kojytės ar rankytės įspaudą atminčiai. Įspaudas pasidaro greitai ir lengvai. Masė jau paruošta naudojimui, nieko maišyti nereikia. Molio nereikia išdeginti, nes jis sutvirtėja tiesiog išdžiūvęs. Galima bandyti padaryti įspaudą per kelis bandymus kol molis sutvirtės. Rėmelis pagamintas iš medienos ir skirtas nuotraukai 10x15 cm. dydžio. Komplekte yra rėmelis, paruošta molio masė, dvigubai lipni juostelė nuotraukai pritvirtinti. Spalva - Mėlyna.
10,49 €
Dvigubas rėmelis su antspaudu White
Turime
Dvigubas rėmelis: nuotraukai ir antspaudui. Rėmelis su moliu skirtas pasidaryti Jūsų vaiko kojytės ar rankytės įspaudą atminčiai. Įspaudas pasidaro greitai ir lengvai. Masė jau paruošta naudojimui, nieko maišyti nereikia. Molio nereikia išdeginti, nes jis sutvirtėja tiesiog išdžiūvęs. Galima bandyti padaryti įspaudą per kelis bandymus kol molis sutvirtės. Rėmelis pagamintas iš medienos ir skirtas nuotraukai 10x15 cm. dydžio. Komplekte yra rėmelis, paruošta molio masė, dvigubai lipni juostelė nuotraukai pritvirtinti. Spalva - Balta.
10,69 €
Baby Art rėmelis su antspaudu White
Turime
Baby Art stilingas rėmelis nuotraukai ir antspaudui. Į rinkinį įeina viskas, ko reikia tokiam mielam suvenyrui ir namų puošmenai pasigaminti. Komplekte yra dvipusiai spalvoti kartono gabalėliai antspaudo fonui. Rinkinyje esančios priemonės nekenksmingos kūdikiui. 
25,90 €
Išparduota
Dvigubas rėmelis antspaudui ir nuotraukai Grey
Išparduota
Dvigubas rėmelis: nuotraukai ir antspaudui. Rėmelis su moliu skirtas pasidaryti Jūsų vaiko kojytės ar rankytės įspaudą atminčiai. Įspaudas pasidaro greitai ir lengvai. Masė jau paruošta naudojimui, nieko maišyti nereikia. Molio nereikia išdeginti, nes jis sutvirtėja tiesiog išdžiūvęs. Galima bandyti padaryti įspaudą per kelis bandymus kol molis sutvirtės. Rėmelis pagamintas iš medienos ir skirtas nuotraukai 13x18 cm. dydžio. Komplekte yra rėmelis, paruošta molio masė, dvigubai lipni juostelė nuotraukai pritvirtinti. Spalva - Pilka.
Išparduota
Dvigubas rėmelis su antspaudu Pink
Išparduota
Dvigubas rėmelis: nuotraukai ir antspaudui. Rėmelis su moliu skirtas pasidaryti Jūsų vaiko kojytės ar rankytės įspaudą atminčiai. Įspaudas pasidaro greitai ir lengvai. Masė jau paruošta naudojimui, nieko maišyti nereikia. Molio nereikia išdeginti, nes jis sutvirtėja tiesiog išdžiūvęs. Galima bandyti padaryti įspaudą per kelis bandymus kol molis sutvirtės. Rėmelis pagamintas iš medienos ir skirtas nuotraukai 10x15 cm. dydžio. Komplekte yra rėmelis, paruošta molio masė, dvigubai lipni juostelė nuotraukai pritvirtinti. Spalva - Rožinė.
Išparduota
Baby Art trigubas rėmelis su įspaudais White
Išparduota
Baby Art stilingas rėmelis nuotraukai ir kojytės, rankytės įspaudui. Į rinkinį įeina viskas, ko reikia tokiam mielam suvenyrui ir namų puošmenai pasigaminti. Komplekte yra dvipusiai spalvoti kartono gabalėliai antspaudo fonui. Rinkinyje esančios priemonės nekenksmingos kūdikiui. Išmatavimai: 51x17 cm.
Išparduota
Baby Art trigubas rėmelis su įspaudais Pastel
Išparduota
Baby Art stilingas rėmelis nuotraukai ir kojytės, rankytės įspaudui. Į rinkinį įeina viskas, ko reikia tokiam mielam suvenyrui ir namų puošmenai pasigaminti. Komplekte yra dvipusiai spalvoti kartono gabalėliai antspaudo fonui. Rinkinyje esančios priemonės nekenksmingos kūdikiui. Išmatavimai: 51x17 cm.