Lavinamieji

Akcija!-4,00 €
Medinis lavinamasis kubas Owl
Turime
Ergoterapinis medinis kubas su 5 skirtingomis veiklomis sienelėmis: veidukų derinimas su skirtingomis emocijomis, sukamieji sraigtai, lavinamieji takeliai, medis-labirintas, laikrodis su sukamomis rodyklėmis. Ergoterapinis žaislas kubo viršuje nusiima ir viduje galima laikyti žasilus. Kubo išmatavimai: 15.5x15.5x30 cm. 
11,90 €
15,90 €
-2,00 €
Vaikiškas vairas su garsais
Turime
Smagus žaislas leidžiantis vaikui vairuoti kartu su Jumis automobilyje. Besisukantis vairas, perjungimo svirtis su 3 bėgiais, kurios perjungiant pasigirsta garsas, besisukantys rutulys su judančiais karoliukais viduje. Mygtukai virš vairo įjungia muzikėles ir garso signalus. Pasukus raktą, išgirsite, kaip automobilis užvedamas, o šviesa pasikeis kartu su garsu. Vairo išmatavimai: 24x10x14 cm.
13,90 €
15,90 €
-1,00 €
Barškančios riešinės-apyrankės ir kojinės
Turime
Ryškių spalvų barškančios kojinės ir apyrankės su linksmais gyvūnėliais. Tinka nuo gimimo iki 6 mėn. Lavina judesių koordinaciją, stiprina raumenis, skatina vaiko vaizduotę. Padeda vaikučiui greičiau atrasti rankytes ir kojytes, pažinti garsus, kartoti judesius, kurie sukuria barškėjimą ar čežėjimą, labiau prikausto dėmesį ir sukelia susidomėjimą. Be pėdelių, todėl yra universalaus dydžio. 
11,90 €
12,90 €
Akcija!-18,10 €
Lavinamasis staliukas su kamuoliuku čiuožykla
Turime
Veiklos stalas su daugybe netikėtumų kūdikiui: nuimamas tukano formos pianinas su garsais, judamieji ir sukamieji elementai, kamuoliukų čiuožykla ir kt. Įdėjus kamuoliuką į čiuožyklą – kamuoliukas išsiridena pro stalo koją. Prie stalo šono tvirtinasi lankas kamuoliukams mėtyti. Komplekte yra 6 kamuoliukai.
39,90 €
58,00 €
Medinė dėlionė - galvosūkis Sustatyk gyvūnus
Turime
Įdomus galvosūkis su miško gyvūnais. Mediniai dėlionės elementai - gyvūnai buvo suprojektuoti taip, kad juos būtų galima išdėstyti ir derinti tarpusavyje tiek vertikaliai, tiek horizontaliai, sukuriant naujas figūras ir piramides. Rinkinį sudaro: viso 12 medinių figūrėlių ( po 3 vnt.:  lokys, lapė, meškėnas ir zuikis), kortelės su pavyzdžiais kuriuos reikia sustatyti, krepšys figūrėlėms, kad būtų galima lengvai laikyti ir transportuoti.
12,90 €
-2,00 €
Meistro įrankių rinkinys medinėjė dėžutėje
Turime
Rinkinys susideda iš medinių įrankių ir aksesuarų užrakinamoje dėžutėje su patogi rankena nešimui. Medinio korpuso viduje yra daugybė skyrių, kuriuose mažylis gali išdėstyti aksesuarus. Dėžutės viduje taip pat yra priedų, tokių kaip medinės lentos su skylėmis, veržlės ir varžtais. Vaikas galės pats sukurti paprastas konstrukcijas. Komplekte yra plaktukas, pjūklas, raktas, atsuktuvas, replės ir kt.
16,90 €
18,90 €
Vaikiškas ksilofonas su plaktuku
Turime
Ryškių spalvų, linksmas, muzikinis, mokomasis žaislas vaikams. Žaislas susideda iš 3 skirtingų spalvų kamuoliukų, plaktuko ir pianino. Įmušus su plaktuku kamuoliuką į jam skirta duobutę, suskambės garsas ir kamuoliukas išrėdės iš duobutės prie pianinos klavišų. 
15,90 €
Dėlionė - kilimėlis Skaičiai
Turime
Spalvingas kilimėlis - dėlionė, susideda iš 10 dalių. Kiekvieno kvadrato viduje yra išimami skaičiai nuo 0 iki 9. Kilimėlio storis net 0.8 cm. Šis kilimėlis gali būti naudojamas namuose, patiesus ant grindų, kad besimokantis vartytis ar sėdėti mažylis nesušaltų ant šaltų grindų. O didesniam vaikui, tai puiki galimybė mokytis skaičių. Skirtas vaikams 3 metų.
6,90 €
Žaislų lankas Play Arch Sea
Turime
Spalvingas žaislų lankas gali būti kabinamas ant vėžimėlio, automobilinės kėdutės, lovytės ir kt. Lengva pritvirtinti bei reguliuoti pasvirimo kampą. Ant lanko yra 6 žaisliukai: krabas su veidrodėliu ir čežančiais elementais, ryklys viduryje su besisukančiu, barškančiu kamuoliuku. Patraukus pingviną aktyvuojasi oro sraigtas ir ima suktis. Cypsiantis aštunkuojis, kabantis kramtukai ir kt. Universalūs tvirtinimo laikikliai. Susilanksto transportavimui. Tinka nuo gimimo.
13,90 €
Akcija!-17,09 €
Mega Bloks konstruktorius ABC muzikinis traukinukas
Turime
Iš kaladėlių lengvai sukonstruosite muzikinį traukinį, kuris groja tikrus traukinio garsus ir muzikeles. Kaladėlėse yra visos raidės nuo A iki Z, kad išmoktumėte abėcėlę. Kaladėlės yra suderinamos su visais MEGA BLOKS konstravimo žaislais, kad būtų be galo smagu žaisti. Šis mokomasis žaislas padeda lavinti smulkiąją motoriką, kūrybiškumą ir vaizduotę. Rinkinyje yra 50 detalių. Tinka vaikams nuo 12 mėnesių.
23,90 €
40,99 €
Medinis namelis - formelių rūšiuoklė
Turime
Natūralaus medžio namelis - formelių rūšiuoklė. Spalvingos formelės mokins vaiką formų, spalvų ir skaičių atpažinimo. Vaikutis turi pagal formeles teisingai sudėti figurėles į namuko vidų. Stogelis pasikelia ir galima išimti figūrėles. Patogi nešimo rankena. Komplekte 6 formelės, skaičiai nuo 0 iki 9 ir matematiniai ženklai 3 vnt. Žaislo išmatavimai 18x14.5x16 cm.
12,90 €
-8,10 €
Medinis ergoterapinis kubas Cruzy 5in1
Turime
Ergoterapinis medinis kubas su skirtingomis veiklomis: metalofonas su pagaliuku, rūšiuoklė su 5 formelėmis, sukamieji sraigtai, laikrodis. Kubo viršuje esančios morkos (9 vnt.) ir slėkai (4 vnt.) išsiima. Slėkai su magnetukais ir jos galima gaudyti su paukščiuku. Kubo dangtis nusiima ir jo viduje galima laikyti žaislus ir kitus daiktus. Išmatavimai: 16x15.5x15.5 cm. 
16,90 €
25,00 €
Dėlionė - kilimėlis Transportas
Turime
Spalvingas kilimėlis - dėlionė, susideda iš 10 dalių. Kiekvieno kvadrato viduje yra išimamos transporto priemonės. Kilimėlio storis net 0.8 cm. Šis kilimėlis gali būti naudojamas namuose, patiesus ant grindų, kad besimokantis vartytis ar sėdėti mažylis nesušaltų ant šaltų grindų. O didesniam vaikui, tai puiki galimybė mokytis transporto priemonių pavadinimus. Skirtas vaikams 3 metų.
6,90 €
Dėlionė - kilimėlis Vaisiai-Daržovės
Turime
Spalvingas kilimėlis - dėlionė, susideda iš 10 dalių. Kiekvieno kvadrato viduje yra išimami vaisių ir daržovių paveiksliukai. Kilimėlio storis net 0.8 cm. Šis kilimėlis gali būti naudojamas namuose, patiesus ant grindų, kad besimokantis vartytis ar sėdėti mažylis nesušaltų ant šaltų grindų. O didesniam vaikui, tai puiki galimybė mokytis vaisių ir daržovių pavadinimus. Skirtas vaikams 3 metų.
6,90 €
Vaikiškas vairas su garsais
Turime
Smagus žaislas leidžiantis vaikui vairuoti kartu su Jumis automobilyje. Besisukantis vairas su garsiniu signalu, perjungimo svirtis, kurios perjungiant pasigirsta lekiančio automobilio garsas, besisukantys veidrodėlis, garsiniai transporto priemonių mygtukai, šviečiantis posukio mygtukai ir kt. Vairo išmatavimai: 24x18x8 cm.
12,90 €
Dėlionė - galvosūkis Transportas dėžutėje
Turime
Spalvingas galvosūkis - dėlionė su transporto priemonėmis. Galima iš detalių sudėliuoti transporto priemones arba apvertus dėtales žaisti atminties žaidimą. Susideda iš 24 detalių iš kurių galima sudėliuoti 12 transporto priemonių. Ant detalių yra kinų ir anglų kalbos užrašai, kurie palengvins užsienio kalbų mokymąsi. Dėlionė neužima nedaug vietos, o metalinėje dėžutėje bus patogu ją laikyti ir pasiimti su savimi į kelionę.
5,90 €
Dėlionė - galvosūkis Vaisiai ir Daržovės dėžutėje
Turime
Spalvingas galvosūkis - dėlionė su vaisiais ir daržovėmis. Galima iš detalių sudėliuoti vaisius ir daržoves arba apvertus dėtales žaisti atminties žaidimą. Susideda iš 25 detalių iš kurių galima sudėliuoti 13 vaisių ir daržovių. Ant detalių yra kinų ir anglų kalbos užrašai, kurie palengvins užsienio kalbų mokymąsi. Dėlionė neužima nedaug vietos, o metalinėje dėžutėje bus patogu ją laikyti ir pasiimti su savimi į kelionę.
5,90 €
Akcija!-27,10 €
Interaktyvus stumdukas - veiklos stalas 2in1
Turime
Stumdukas - veikos stalas viename. Daug muzikėliu, interaktyvios ir ugdomosios veiklos: sukamieji sraigtai, švieselės, įvairūs garsai. Ryškus ir spalvingas. Žaislų panelė nuo stumduko nusiima ir prie jos prisitvirtina 4 kojos - tuomet ji tampa veiklos staliuku. Žaislų panelė turi spec. dirželius pakabinimui. Garsumo reguliavimas. Stumduko ratukai su gumine juosta.
29,90 €
57,00 €
Riešinės - barškutis ant rankos BALIBAZOO
Turime
Ryškių spalvų barškančios apyrankės su linksmais žaisliukais. Tinka nuo gimimo. Lavina judesių koordinaciją, stiprina raumenis, skatina vaiko vaizduotę. Padeda vaikučiui greičiau pažinti garsus, kartoti judesius, kurie sukuria barškėjimą ar čežėjimą, labiau prikausto dėmesį ir sukelia susidomėjimą. Komplekte 2 vnt. apyrankių.
6,90 €
Akcija!-2,00 €
Sensorinė piramidė su Montessori kamuoliukais
Turime
Mokomosios kaladėlės su įvairiais sensoriniais elementais, kuriuos galima bet kaip sudėlioti į bokštą. Kaladėlės yra įvairių tekstūrų, o dviejuose yra kamuoliukai. Kaladėlės lavina vaiko rankinius įgūdžius ir akių-rankų koordinaciją. Mažylio užduotis yra sudėlioti kaladėles taip, kad bokštas nesugriūtų. Komplekte 6 kaladėlės. Skirta vaikams nuo 18 mėn.
10,90 €
12,90 €
Akcija!
Sensoriniai kamuoliukai Soft Rubber 8 vnt.
Turime
Minkšti, spalvoti, skirtingų formų guminiai, sensoriniai kamuoliukai. Kamuoliukai cypsi. Žaisdamas vaikas mokosi atpažinti formas, spalvas, naudoti ir derinti objektus, taip pat kūrybiškai ir logiškai mąstyti. Rinkinyje yra 8 kamuoliukai. Pakuotės išmatavimai: 26.5x7.5x25.5 cm.
7,90 €
-1,09 €
Ropojantis Drambliukas su projekcija ir pultu
Turime
Mokomasis interaktyvus važiuojantis Drambliukas su judančiomis ausimis ir uodega. Spalvota LED mėnuliuko ir žvaigždžių projekcija, 5 mygtukai režimams pakeisti: groja ir šviečia, Led projekcija keičianti spalvas, gamtos garsai, širdies plakimo garsas. Įmontuoti ratukai. Važiuojant (yra 2 greičiai), juda drambliuko ausis ir uodega. Yra nuotolinio valdymo pultas. Veikia su elementais: 3xAA (komplekte nėra). Skirtas vaikams nuo 18 mėn.
15,90 €
16,99 €
Lavinamasis autobusiukas su priedais
Turime
Spalvingas Montessori stiliaus autobusas, kuris puikiai lavina smulkiąją motoriką, moko skirti spalvas, figūras, lavina atmintį, gebėjimą susikoncentruoti. Daug įvairios vėiklos: formelių rūšiuoklė su 5 formelėmis, metalafonas su pagaliuku, paukštelis gaudantis slėkus, kalimo žaidimas su plaktuku, sukamieji sraigtai ir kt. Autobusas turi virvelę, kuri leidžia jūsų vaikui tempti žaislą kur tik nori. Skirtas vaikams nuo 18 mėn.
14,90 €
-4,00 €
Interaktyvus muzikinis vaikiškas vairas
Turime
Smagus žaislas leidžiantis vaikui vairuoti kartu su Jumis automobilyje. Žaislas skleidžia garsus ir leidžia linksmas melodijas, yra daugybę apšvietimo efektų. Daug mygtukų, kurie naudojami automobiliuose, pvz., kairiojo ir dešiniojo posūkio signalai, pavaros ir mygtukai, kurie skleidžia garsus. Vairo išmatavimai: 25x24x3.5 cm.
15,90 €
19,90 €