Tiny Love interaktyvus zuikutis Thomas
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tiny Love Wonder interaktyvus zuikutis Thomas

Tiny Love kolecijos Wonder Buddies linksmas interaktyvus žaisliukas  - smalsus zuikis Thomas. Skirtingų jutiklių dėka žaislas garsais reaguoja į tai, ką kūdikis daro su juo: galite žaisti slėpynių, maitinti jį, kutenti, migdyti, purtyti ir kt. Žaislo dydis pritaikytas prie vaiko rankos dydžio ir motorikos. Skirtas vaikams nuo 12 mėn.

29,90 € Su PVM

24,71 € Be mokesčių


check Pristatymas per 1-2 d. d.
check Turime
Garantija
Visoms prekėms taikoma 24 mėn. garantija.
Grąžinimo taisyklės
Prekių grąžinimas per 14 kalendorinių dienų
Duomenų apsauga
Jūsų duomenys tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Aprašymas

Kodėl verta pirkti interaktyvius žaislus vaikams? Vaikui įdomu, kai jis mato spalvas, gali klausytis naujų garsų arba sužinoti apie neatrastas formas ir struktūras. Interaktyvūs žaislai skatina emocijas ir lavina vaiko bendravimą, ypač asociacijos įgūdžius. „Wonder Buddies“ kasdien bendrauja su vaiku, moko mažylio kasdienės veiklos, lavina kūrybiškumą ir daug kalbinių bei socialinių įgūdžių. „Wonder Buddies“ yra interaktyvūs žaislai, puikiai tinkantys tiek individualiam žaidimui, tiek laiko praleidimui kartu su tėvais. Tai puiki ugdymo forma, kuri vaikui vyksta natūraliausiai - žaidžiant. Žaisdamas vaikas tobulina įvairius įgūdžius, plečia žodyną ir įgyja žinių apie pasaulį.
Galimi žaidimo variantai:
1. Paslėpkite žaislą po antklode, ir jis pradės raginti vaiką jį rasti. Geriausia žaislą kiekvieną kartą paslėpti vis kitoje vietoje (dėžutėje, stalčiuje ar kitur), taip paįvairinant linksmybes. Atrask jį ir jis apsidžiaugs. Taip vaikas mokosi garsų atpažinimo ir treniruoja erdvinę orientaciją. Jis taip pat sužino, kad tai, kas dingsta iš jo akių, neišnyksta amžinai.
2. Pakutenk mane - paspauskite žaislui pilvą, kad jo širdis spindėtų ir priverstų kikenti. Žaidimas moko vaiką atpažinti kūno dalis, plečia žodyną ir leidžia suprasti priežasties-pasekmės ryšius.
3. Pamaitink mane - pridėkite morką prie žaislo burnos, kad pasigirstų valgymo ir morkų traškėjimo garsai. Šio žaidimo dėka vaikas mokosi suprasti kasdienę situaciją ir rūpintis kitais.
4. Pakratyk mane - pakratykite žaislą, kad jis prarastų pusiausvyrą ir linksmai sukukčiotų. Papurtydamas žaislą viena ranka arba kita, virš galvos ar žemai, vaikas išmoksta valdyti savo kūną.
5. Priversk mane čiaudėti  - paspauskite žaislui nosį, kad jis nusijuoktų. Tokiu būdu mažasis sužino priežasties ir pasekmės ryšius.
6. Šokinėk su manimi - šokinėkite su žaislų, kad jis pradėti skleisti šokinėjimo garsus. Žaidimas skatina ritmo pojūčio vystymąsi, taip pat gerina motorinę koordinaciją. 
7. Užmigdyk mane - paguldykite žaislą ant nugaros ir kantriai palaukite, kol jis pradės knarkti ... Taip vaikas mokosi kantrybės, taip pat kaip prižiūrėti kitus (jis žaislą gali uždengti antklode, migdyti jį glostydamas). Tėvai gali nurodyti savo mažiems vaikams, kai atėjo laikas miegoti. Su tokiu draugu jūsų vaikas tikrai bus labiau linkęs tai padaryti.



Charakteristikos
Tiny Love
Įspėjimas
Netinka jaunesniems kaip 12 mėn. amžiaus vaikams. Visos pakavimo medžiagos ir detalės nėra prekės dalys, todėl prieš paduodant daiktą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.
Informacija

Prekė yra sertifikuota ir atitinka Europos Sąjungos saugos reikalavimus. CE žymą rasite ant pakuotės.

Turite klausimų?      Skambinkite: +37060405317, nuo 9 iki 20 val.     Rašykite: info@lelius.lt nuo 0 iki 24 val..

chat Komentarai (0)
30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: