Valgymo reikmenys

Valgymas nėra pats maloniausias mažylio užsiėmimas, todėl kviečiame įsigyti apetitą keliančių spalvingų ir žaismingų formų valgymo įrankių. Šaukšteliai, lėkštutės, dubenėliai maistui laikyti, seilinukai ir šviežio maisto maitintuvai – visa tai ir dar daugiau rasite čia.
-1,00 €
Šviežio maisto maitintuvas Akuku su dangteliu
Turime
Skirtas nuo 6 mėn. 2 papildomi tinkliniai maišeliai komplekte. Šviežio maisto maitintuvas apsaugo kūdikį nuo užspringimo. Patogi, neslidi rankenėlė laikymui. Tinka įvairiems produktams: daržovėms, vaisiams, duonai, minkštai mėsai. Dangtelio dėka maitintuvas visuomet išliks higieniškas, puikiai tinka kelionėse ir svečiuose.
5,50 €
6,50 €
Silikoninis seilinukas su kišene trupiniams
Turime
Neperšlampamas silikoninis seilinukas apsaugos jūsų kūdikio drabužius nuo maisto užteršimo. Seilinukas turi kišenė/atvartą trupiniams, kuri laikys maisto likučius ir neleis jiems patekti ant kūdikio palaidinės. Reguliuojamas užsegimas padės lengviau pritaikyti seilinuką pagal vaiko kaklą. Daugkartinio naudojimo. Išmatavimai: 21x29 cm. Komplekte - 1 vnt.
4,49 €
-2,09 €
Prilimpantis dubenėlis Baby Ono su šaukšteliu
Turime
BabyOno dubenėlis su limpančių dugnu, dangteliu ir šaukšteliu. Be BPA. Galima plauti viršutinėje indaplovės lentynoje. Puikiai tinka pratinti mažylį prie savarankiško valgymo. Tinka vaikams nuo 6 mėn. Dubenėlio talpa - 300 ml.
4,90 €
6,99 €
Valgymo rinkinys Vital Baby Nourish
Turime
Vital Baby dubenėlis su atskira limpančia baze su super siurbimo galia, 1 dangtelis, 1 šaukštelis. Prilipinkite bazę ir ant jos uždėkite dubenėlį: pasukite ir užrakinkite. Be BPA. Tinka vaikams nuo 6 mėn. Komplektą sudaro: 1 dubenėlis, limpanti bazė, 1 dangtelis ir 1 šaukštelis. Puikiai tinka kelionėms.
9,90 €
-4,29 €
BabyBjorn lėkštė + šakute ir šaukštelis
Turime
BabyBjorn lėkštės pagrindas guminis. Tvirtai stovi ant stalo, neslysta, užtvirtina stabilumą. Nuožulnūs kraštai neleis vaikučiui jos paimti į rankas ir mesti. BabyBjorn šaukštelis ir šaukutė su trumpa rankenėle, jo forma pritaikyta mažoms rankytėms. Komplekte lėkštute (1 vnt.) ir šaukštelis (1 vnt.), šakutė (1 vnt.)
10,90 €
15,19 €
Šviežio maisto silikoninis maitintuvas Canpol Babies
Turime
Canpol Babies firmos šviežio maisto maitintuvas iš silikono su dangteliu. Maitintuvas apsaugo kūdikį nuo užspringimo. Dangtelio dėka maitintuvas visuomet išliks higieniškas, puikiai tinka kelionėse ir sviečiuose. Patogi, neslidi rankenėlė laikymui. Tinka įvairiems produktams. Skirtas kūdikiams nuo 6 mėn.
6,90 €
-2,29 €
Šviežio maisto maitintuvas su dangteliu Canpol Babies
Turime
Skirtas nuo 6 mėn. Šviežio maisto maitintuvas apsaugo kūdikį nuo užspringimo. Patogi, neslidi rankenėlė laikymui. Tinka įvairiems produktams: daržovėms, vaisiams, duonai, minkštai mėsai. Dangtelio dėka maitintuvas visuomet išliks higieniškas, puikiai tinka kelionėse ir svečiuose.
5,20 €
7,49 €
-20,00 €
Medela Softcup maitintuvas
Turime
Medela Softcup skirtas maitinti kūdikius, negalinčius savarankiškai žįsti krūties. Tinka trumpalaikiui silpnų ir neišnešiotų kūdikių maitinimui. Maitinant galima kontruoliuoti pieno tėkmės stiprumą. Speciali šaukštelio forma ir konstrukcija apsaugo nuo pieno išliejimo. Pagamintas iš labai minkšto ir lankstaus silikono. Sugraduotas. Tinka nuo gimimo. Talpa: 80 ml.
39,00 €
59,00 €
-3,17 €
Prilimpantis dubenėlis Akuku su šaukšteliu
Turime
Akuku dubenėlis su limpančių dugnu, dangteliu ir šaukšteliu. Be BPA. Galima plauti viršutinėje indaplovės lentynojePuikiai tinka pratinti mažylį prie savarankiško valgymo. Tinka vaikams nuo 9 mėn. Dubenėlio talpa - 300 ml.
4,69 €
7,86 €
Sausų užkandžių indelis Vital Baby Snack On The Go
Turime
Sausų užkandžių indelis apsaugo sausą maistą nuo išbėrimo ir padeda išlaikyti švarą automobilyje arba kambaryje. Maistas neišbyra ir apvirtus puodeliui. Indelio dangtelis yra su minkštais atvartais. Puikiai tinka pratinti mažylį prie savarankiško valgymo. Skirtas vaikams nuo 6 mėn. Be BPA.
6,90 €
Lassig organininės medvilnės seilinukas
Turime
Vokiečių firmos Lassig ekologiškas seilinukas pagamintas iš odai nekenksmingo, netoksiško, vandenį sugeriančio ekologiškos medvilnės audinio. Seilunukų viršus pagamintas iš 100% organinės medvilnės, o apatinė dalis iš organinės medvilnės (80 %) ir poliesterio (20 %). Segamas su Velcro užsegimu .
3,90 €
-5,00 €
Roba organininės medvilnės seilinukai (3 vnt.)
Turime
Vokiečių firmos Roba ekologiškas 3 dalių seilinukų rinkinys „Lil Planet“ pagamintas iš odai nekenksmingo, netoksiško, vandenį sugeriančio ekologiškos medvilnės audinio, kuris yra sertifikuotos GOTS. Dviejų seilunukų viršus pagamintas iš muslino (100% medvilnė), o trečio iš organinės medvilnės. Visų seilinukų apatinė dalis iš frotinės medvilnės (80 %) ir poliesterio (20 %). Išmatavimai: 23x30 cm. Segami sagutėmis-spaudėmis.
14,90 €
19,90 €
Chicco indų rinkinys All you need
Turime
Vital Baby dubenėlis su atskira limpančia baze su super siurbimo galia, 1 dangtelis, 1 šaukštelis. Prilipinkite bazę ir ant jos uždėkite dubenėlį: pasukite ir užrakinkite. Be BPA. Tinka vaikams nuo 6 mėn. Komplektą sudaro: 1 dubenėlis, limpanti bazė, 1 dangtelis ir 1 šaukštelis. Puikiai tinka kelionėms.
19,90 €
Avent indeliai su dangteliais + šaukštelis
Turime
Philips Avent indelių rinkinys SCF721 motinos pienui bei kūdikių maisteliui laikyti. Komplekte: 20 VIA indelių (10 vnt x 180 ml, 10 vnt x 240 ml), 20 VIA dangtelių ir 1 šaukštelis. Tinka laikyti šaldytuve ir šaldiklyje. Tinka naudpjimui mikrobangų krosnelėje. Galima maitinti tiesiai iš indelio. Skirtas nuo 6 mėn.
29,00 €
-4,00 €
Indų komplektas NUK Learn to Eat, 6+ mėn.
Turime
NUK Mokomasis valgymo indų komplektas, kuri sudaro: mokomasis puodelis-gertuvė, prilimpantis dubenėlis maistui su 2 dangteliais, 2 šaukšteliai.  Gertuvė NUK Learn to Drink su minkįtu snapeliu ir rankenomis rekomenduojama nuo 6 mėn. Gertuvės talpa 230 ml.  Neslidžios rankenos. Prilimpantis dubenėlis su2 dangteliais: vienas dangtelis skirtas naudoti šildant maistą mikrobangų krosnėlje, o kitas transportavimui ir tiesiog laikant maistą. 2 suapvalinti šaukšteliai su neslidžiomis rankenomis. Rinkinys skirtas vaikams nuo 6 mėn. Netvarkinga pakuotė.
12,90 €
16,90 €
-1,09 €
Munchkin sausų užkandžių indelis Deluxe
Turime
Sausų užkandžių indelis Snack Catcher apsauga sausą maistą nuo išbėrimo ir padeda išlaikyti švarą automobilyje arba kambaryje. Maistas neišbira ir apvirtus puodeliui. Indelio dangtelis yra su minkštais atvartais. Apsauginis dugnas apsaugo stalo paviršių nuo subraižymo. Skirtas vaikams nuo 12 mėn. Talpa - 260 ml.
7,40 €
8,49 €
-0,90 €
Munchkin jautrios karščiui lėkštutės ( 2 vnt.)
Turime
Munchkin jautrios karščiui lėkštės juostelė pakeičia spalvą kai maistas yra per karštas. Užpatentuota White-HOT sistema - lėkščių karščiui jautrios spalvotos juostelės pabala, jei maistelis yra per karštas. Tinka vaikams nuo 6 mėn. Be BPA. Komplekte yra 2 lėkštės.
6,50 €
7,40 €
-11,00 €Išparduota
Babymoov stikliniai indeliai su dangteliais (8 vnt.)
Išparduota
Babymoov BabyBols stiklinių hermetiškų indelių rinkinys, kuriuose galėsite laikyti ar transportuoti tyreles, užkandukus, mišinukus arba pieną. Indeliai turi matavimo skales ir dangtelius. Indelių talpos –220 ml. (4 vnt.), 100 ml. (4 vnt.). Indelius galima dėti į šaldytuvą, šaldymo kamerą, šildyti mikrobangu krosnelėjė bei sterelizuoti. Rinkinyje yra 8 vnt. indelių su dangteliais.
22,90 €
33,90 €
-5,10 €Išparduota
Beaba stiklinis vaikiškų indų rinkinys
Išparduota
Beaba Duraflex rinkinys susidedantis iš 3 vnt. stiklinių indų: dubenėlis ir lėkštutė su prilimpančiais dugnais bei puodelis su minkštu aptraukimu apsaugančiu nuo slydimo. 100% kokybės garantija, nes indai pagaminti Beaba bendradarbiaujant su žymiu Prancūzijos gamintoju DURALEX, kuris yra vertinamas dėl gaminamo aukštos kokybės grūdinto stiklo. Neslystantis, prie švaraus ir lygaus paviršiaus prikimbantis dubenėlio ir lėkštutės dugnas padės išvengti nemalonių incidentų. Ergonominė, lygių kraštų, apvali indų forma padaryta taip, jog vaikui būtų lengva valgyti savarankiškai. Tinka nuo 4 mėn.
34,90 €
40,00 €
Išparduota
Prilimpanti lėkštė Vital Baby Nourich Fizz
Išparduota
Vital Baby lėkštė su atskira limpančia baze su super tvirtinimo galia. Prilipinkite bazę ir ant jos uždėkite lėkštę: pasukite ir užrakinkite. Be BPA. Tinka vaikams nuo 9 mėn. Lėkštėje yra atskiras skyrius padažui. Komplektą sudaro: lėkštė ir limpanti bazė. Bazė tinkama tvirtinti ant lygaus, švaraus paviršiaus.
-4,96 €Išparduota
BabyBjorn seilinukų komplektas, 2 vnt.
Išparduota
Komplekte yra skirtingų dydžių seilinukai: vienas skirtas patiems mažiausiems valgytojams nuo 4 iki 10 mėn., o kitas didesnis. Minkštas plastikinis seilinukas su atvartu trupiniams. Neperšlampantys. Dydis pritaikytas mažiems kūdikiams, kad jie galėtų laisvai judėti rankomis ir seilinukas neužkliūtų už stalo kraštu. Prisitaikantis prie kaklo dydžio: užsegamas minkšta, reguliuojamo ilgio juosta. Lengvai valomas. Be BPA. Švelnios pastelinės spalvos. Komplekte - 2 vnt.
15,90 €
20,86 €
-2,14 €Išparduota
Seilinukas BabyBjorn Small (1 vnt.)
Išparduota
Patogus pirmasis seilinukas patiems mažiausiems valgytojams. Minkštas plastikinis seilinukas su atvartu trupiniams. Neperšlampantys. Dydis pritaikytas mažiems kūdikiams, kad jie galėtų laisvai judėti rankomis ir seilinukas neužkliūtų už stalo kraštu. Prisitaikantis prie kaklo dydžio: užsegamas minkšta, reguliuojamo ilgio juosta. Lengvai valomas. Be BPA. Švelnios pastelinės spalvos. Idealiai tinka 4-10 mėn. kūdikiams. Komplekte - 1 vnt.
8,29 €
10,43 €
Išparduota
Šviežio maisto maitintuvas Tommee Tippee su dangteliu
Išparduota
Skirtas nuo 4 mėn. 2 tinkliniai maišeliai komplekte. Šviežio maisto maitintuvas apsaugo kūdikį nuo užspringimo. Patogi, neslidi rankenėlė laikymui. Tinka įvairiems produktams: daržovėms, vaisiams, duonai, minkštai mėsai. Dangtelio dėka maitintuvas visuomet išliks higieniškas, puikiai tinka kelionėse ir sviečiuose.
Išparduota
Munchkin gertuvė - užkandžių indelis 2in1
Išparduota
Munchkin kombinuotas puodelis: gėrimas ir užkandžiai viename. Neišsipilanti gertuvė. Užkandžių skyriaus talpa - 125 ml., gėrimų talpa - 260 ml. Be BPA. Užkandžių skyrelis su silikoniniu dangtelių, kuris apsaugo sausą maistą nuo išbėrimo ir padeda išlaikyti švarą automobilyje arba kambaryje. Indelio dangtelis yra su minkštais atvartais. Rankenėlės patogiam gertuvės laikymui. Tinka nuo 12 mėn.