CYBEX PALLAS G i-Size River Blue autokėdutė
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Akcija!-50,00 €Išparduota

CYBEX PALLAS G i-Size River Blue autokėdutė

Pallas G i-Size kėdutė sertifikuota pagal UN R129/03 (i-Size) saugumo standartus. Skirta vaikams nuo 15 mėn. iki 12 metų, nuo 76 iki 150 cm. ūgiui, nuo 9-50 kg. Autokėdutė su IsoFix jungtimis, 2 šoninėmis saugos pagalvėmis bei papildomu tvirtinimu Top Tether diržu. Prekinis skydelis yra skirtas sugerti smūgį priekinio susidūrimo metu ir sumažina kaklo traumų riziką 40%. Skydelis turi diržus tvirtinimui prie kėdutės. Viena ranka lengvai reguliuojamos kėdutės padėtys. 11 galvos atramų padėčių. Patentuotą galvos atramą – 3-pozicijų atlenkiama pagalvėlė. Spalva - River Blue Turquise (Gold Line)

299,00 € Su PVM

247,11 € Be mokesčių

349,00 € - 50,00 €


block Išparduota
Garantija
Visoms prekėms taikoma 24 mėn. garantija.
Grąžinimo taisyklės
Prekių grąžinimas per 14 kalendorinių dienų
Duomenų apsauga
Jūsų duomenys tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Aprašymas
Cybex Pallas tai aukščiausius saugumo įvertinimus pelniusi kėdutė. Cybex Pallas G i-Size kėdutė yra gaminama su Iso-Fix jungtimis, kuri užtikrina, kad kėdutė nejudės ant automobilio sėdynės (net ir šoninio smūgio atveju).
Šios kėdutės priekinio saugos skydelio sistema, leidžia ilgiau naudotis autokėdute. Šis skydelis yra skirtas sugerti smūgį priekinio susidūrimo metu. Skydelis labiau patinka vaikams nei saugos diržai, todėl nekyla ginčų, kai reikia sėstis į saugos kėdutę bei sumažina kaklo traumų riziką 40%. Priekinis skydelis yra naudojamas vaikams iki 21 kg. (100-105 cm. ūgiui), o ji nuėmus vaikas yra tvirtinamas automobilio diržais iki kol jo ūgis bus 150 cm.( iki 50 kg.).
Pallas G i-Size išskirtinumas yra tai, kad ji tinka vaikams iki 50 kg., o ne iki 36 kg. kaip kitos panašios kėdutės. 
Priekinis skydelis jau turi dirželius su kuriais tvirtinamas prie kėdutės ir taip yra išspręsta problemą automobilinių diržų ilgio trūkumo kai kuriose automobiliuose.
Priekinis skydelis su dirželiais taip pat palengvina vaiko įsodinimą/išlipimą iš kėdutės - užtenka atsegti tik vienoje pusėje skydelio dirželį. Lengvas skydelio gylio reguliavimas tuo pačiu ant skydelio esančiu dirželiu.
Viena ranka lengvai reguliuojamos kėdutės padėtys bet kurio metu kai vaikas jau pritvirtintas kėdutėje: ar jis užmigo, ar ruošiasi miegoti ir kt.
Patentuotą galvos atramą – 3-pozicijų atlenkiama pagalvėlė - saugiausia sistema, siekiant apsaugoti galvą, nuo galvos nusvirimo miego metu. Vaikas, ir miegodamas lieka apsaugos zonoje, galva nesvyra į priekį.
L.S.P. Sistema; 
11 reguliuojamų galvos atramos padėčių
2 nuimamos šoninės pagalvėlės

Charakteristikos
CYBEX
Informacija

Prekė yra sertifikuota ir atitinka Europos Sąjungos saugos reikalavimus. CE žymą rasite ant pakuotės.

Turite klausimų?      Skambinkite: +37060405317, nuo 9 iki 20 val.     Rašykite: info@lelius.lt nuo 0 iki 24 val..

chat Komentarai (0)
30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: