Kinderkraft autokėdutė Junior Fix 2 i-Size
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Akcija!-30,00 €Išparduota

Kinderkraft autokėdutė Junior Fix 2 i-Size

Kinderkraft autokėdutė Junior Fix 2 i-Size pagal I-Size saugumo standartą sertifikuota autokėdutė tvirtinama IsoFix jungtimi automobilyje. SPS šoninė smūgio apsauga kuri sugeria energiją, susidarančią susidūrimo metu ir apsaugo vaiko stuburą ir pečius. H-GUARD SYSTEM: sustiprinta 3 sluoksnių galvos atrama. Autokėdutės galvos atramos aukščio reguliavimas (10 pozicijų). Tinka nuo 100 - 150 cm ūgio vaikams (15 - 36 kg), nuo 3,5 iki 12 metų. Spalva - Cherry.

69,00 € Su PVM

57,02 € Be mokesčių

99,00 € - 30,00 €


check Pristatymas per 5-6 d. d.
error_outline Išparduota
Garantija
Visoms prekėms taikoma 24 mėn. garantija.
Grąžinimo taisyklės
Prekių grąžinimas per 14 kalendorinių dienų
Duomenų apsauga
Jūsų duomenys tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Aprašymas

JUNIOR FIX kėdutė atitinka naujausius saugos standartus ir buvo išbandyta griežtesnėmis sąlygomis nei reikalauja standartai (šoniniai ir priekiniai smūgiai). Ji atitinka R129 i-Size standartą – naujausiais standartais paremtas sertifikatas leis susitelkti ties vairavimu, nes žinosite, kad Jūsų vaikas yra saugus.
SIDE PROTECT SYSTEM: Sustiprintos šoninės apsaugos efektyviai apsaugo vaiką susidūrimo atveju. Dėl savo konstrukcijos jos sugeria šoninio smūgio metu susidariusią energiją, taip apsaugodamos vaiko pečius ir stuburą.
H-GUARD SYSTEM: Autokėdutė turi plačią, gilią galvos atramą su papildomomis putomis. Jos puikiai apsaugo galvą susidūrimo atveju, sugeria energiją ir neleidžia jai pasiekti vaiko galvos.
ISOFIX jungčių dėka galite greitai ir teisingai sumontuoti automobilinę kėdutę automobilyje. Žali indikatoriai parodo, ar kėdutė teisingai pritvirtinta automobilyje.
Galvos atramos aukštį galite lengvai reguliuoti ir viena ranka nustatyti vieną iš 10 lygių.
Automobilinės kėdutės sėdynė plati ir patogi, o medžiagos minkštos ir tvirtos. Vaikui bus patogu tiek trumpų pasivažinėjimų, tiek ilgesnių kelionių metu. Užvalkalą galima bet kada nuimti ir skalbti.

Charakteristikos
Kinderkraft
Informacija

Prekė yra sertifikuota ir atitinka Europos Sąjungos saugos reikalavimus. CE žymą rasite ant pakuotės.

Turite klausimų?      Skambinkite: +37060405317, nuo 9 iki 20 val.     Rašykite: info@lelius.lt nuo 0 iki 24 val..

chat Komentarai (0)
30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: