Apsaugos vartelių priedai

Šie priedai suteiks galimybę praplatinti ir prailginti apsaugos vartelius, juos pritvirtinti prie sienų ar kitų namų vietų.
-1,45 €
Bettacare "Y" formos tvirtinimai turėklams
Turime
Bettacare tvirtinimo elementai turėklams Y formos. Šie antgaliai yra skirti ne tik Bettacare saugos varteliams, bet ir daugumai kitų pavadinimų bei gamintojų varteliams. Spalva - Metalic. Komplekte - 2 vnt.
4,64 €
6,09 €
Sienų apsauga Dreambaby Protect-A-Wall
Turime
Dreambaby Protect-A-Wall skirta apsaugoti sienas nuo pažeidimų tvirtinant įspraudžiamus Dreambaby vartelius. Sienas apsaugo didelės montavimo lėkštutės, kurios išsklaido įspraudimo jėgą ir sumažina įtrūkimų ar didelių skylių galimybę sienose. Suderinama su visais įspraudžiamais Dreambaby vartelių modeliais: Chelsea, Hallway ir Liberty. Komplekte - 2 vnt.
9,90 €
Dreambaby Liberty vartelių prailginimas 18 cm. baltas
Turime
Dreambaby Liberty ir Liberty Hallway apsaugos vartelių 18 cm išplatinimo sekcija. Išplatinimo sekcija tinka Dreambaby Liberty ir Dreambaby Liberty Hallway varteliams, kurių aukštis 76 cm. Spalva - Balta.
15,90 €
36 cm. Bettacare Matt Black praplatinimas
Turime
Bettacare praplatinimas varteliams 36 cm. Išplatinimo sekcija tinka Standart, Narrow ir Extra Narrow varteliams. Spalva - Juoda.
23,90 €
Dreambaby Liberty vartelių prailginimas 27 cm. baltas
Turime
Dreambaby Liberty ir Liberty Hallway apsaugos vartelių 27 cm išplatinimo sekcija. Išplatinimo sekcija tinka Dreambaby Liberty ir Dreambaby Liberty Hallway varteliams, kurių aukštis 76 cm. Spalva - Balta.
18,90 €