Vonios, maudynių žaislai

Vonios žaislas Ančiukas
Turime

Spalvingas ančiuko formos vonios žaislas, kuris plaukia pats. Pakanka prisukti gyvūną, kad jis pradėtų judinti kojas ir plaukti. Puikiai tinka žaisti vonioje, baseine ar vandens dubenyje. Išmatavimai: 13x11 cm. 
2,90 €
Vonios žaislas Skaičiai ir Raidės
Turime
Skaičiai ir raidės skirti mokymams vonioje. Komplekte yra skirtingų spalvų 26 raidės ir skaičiai nuo 0 iki 9. Skaičiai ir raidės plūduriuoja vandenyje ir kai sušlampa, jas galima klijuoti prie vonios sienų. Aukštis raidės ir skaičiaus apie 7.5 cm. Skirta vaikams nuo 3 metų.
4,90 €
Lavinamieji indeliai - bokštas
Turime
Indelių rinkinys žaidimams vandenyje arba smėlyje. Įvairių spalvų indeliai iš kurių galima statyti bokštą, pilstyti vandenį arba smėlį. Indeliai su skaičiais nuo 1 iki 8 bei su vaisių piešinukais ir jų pavadinimais anglu kalba. Ant kiekvieno indelio dugno pavaizduoti gyvūnėliai. Indeliai kompaktiškai susideda vienas į kitą. Didžiausia indelio diametras - apie 6 cm. Komplekte 9 indeliai.
4,90 €
Purškiantis vonios žaislai su ratais
Turime
Žaislų rinkinys iš 8 elementų, kurios sudaro 4 plastikiniai ratai ir 4 guminiai, purškiantys vandėnį gyvūnai: liūtas, beždžionė, šuo ir karvutė. Ratai tarpusavyje susijungia kaip dėlionė. Ryškios spalvos ir gražios figūrėlės neabejotinai pritrauks vaiko dėmesį ir skatins žaisti. Pagamintas iš nekenksmingų medžiagų ir turi užapvalintus kraštus, kurių dėka vaikas gali žaisti saugiai. Skirtas vaikams nuo 18 mėn.
6,90 €
Vonios žaislas Vėžliukas
Turime

Spalvingas vėžlio formos vonios žaislas, kuris plaukia pats. Pakanka prisukti gyvūną, kad jis pradėtų judinti kojas ir plaukti. Puikiai tinka žaisti vonioje, baseine ar vandens dubenyje. Išmatavimai: 13x14 cm.
2,90 €
-4,00 €
Minkšti sensoriniai žaislai 24 vnt.
Turime
Sensorinių, minkštu žaislų rinkinyje yra 12 kaladėlių, piramidė iš 5 žiedų, 4 kamuoliukai ir 3 gyvūnai - viso 24 detalės. Minkštos, spalvotos, sensorinės kaladėlės su išgaubtomis skaičių ir kitomis figūromis. Kaladėles galima derinti tarpusavyje. Skirtingų formų kamuoliukai. Žaismingi gyvūnėliai. Žaisdamas vaikas mokosi atpažinti formas, spalvas, naudoti ir derinti objektus, taip pat kūrybiškai ir logiškai mąstyti. Rekomenduojamos nuo 10 mėn.
19,90 €
23,90 €
-1,00 €
Prilipinamas žaislas su ratukais Sraigė 2in1
Turime
Žaislas Sraigė susideda iš kelių elementų, kurios galima derinti tarpusavyje. Sraigę galima dėti ant siurbtuko, taip ji bus stabili ir vaikas gali tyrinėti kiekvieną elementą. Kai nuimame siurbtuką, sraigė gali važiuoti. Sraigės kiauto vienoje pusėje yra sukamieji sraigtai, o kitoje pusėje yra suktukas. Nugaroje yra stumiami karoliukai. Visą kiautą galima nuimti nuo sraigės ir uždėti ant siurbtuko. Nuo kiauto nusiima suktukas, kuri irgi galima uždėti ant siurbtuko ir žaisto su jo vonioje.
9,90 €
10,90 €
Vonios krepšys žaislams Varlytė
Turime
Vonios krepšys  - tinklelis skirtas žailsų saugojimui vonioje. Padeda išlaikyti žaislus tvarkingus ir sausus. Pagamintas iš atsparios vandeniui medžiagos. Prisitvirtina siurbtukais (įeina į komplektą). Išmatavimai: 40x32x4 cm.
5,90 €
Akuku vonio žaislų rinkinys (5 vnt.)
Turime
Akuku firmos spalvingi, purškiantys vandenį vonios žaisliukai. Komplekte yra 5 vnt. įvairių vandens gyvūnų. Žaisliukų matmenys: nuo 4 iki 5 cm.
5,40 €
Vonios žaislas 2in1 krepšinis ir semtuvas
Turime
Vonios žaislas 2in1: semtuvas ir krepšinio lankas viename. Komplekte yra 3 lavinamieji žaisliukai su skylutėmis. Vaikas gali semtuvu gaudyti žaisliukus arba semtuvą galima siurbtuku pagalba pritvirtinti ant vonios sienos ir mėtyti kamuoliukus. Semtuvą galima naudoti kaip krepšelį žaislams laikyti pasibaigus maudynėms. Semtuvo medžiaga su skylutėmis vandens išbėgimui.
5,90 €
-4,00 €
Aštuonkojis Violet su žaisliukais
Turime
Aštuonkojis turi šešis čiuptuvus, ant kurių galima pakabinti žaisliukus. Rinkinyje yra 5 žaisliukai: krabas, žuvytė, vėžys, taip pat žvaigždė ir apskritimas. Išmatavimai: aštuonkojis apytiksliai. aukštis apie 13 cm, pagrindo skersmuo apie 15 cm. Žaisliukai apytiksliai. 6 cm x 5 cm x 1 cm. Žaislas lavina miklumą ir akių bei rankų koordinaciją, o taip pat leidžia maloniai praleisti laiką vonioje.
9,90 €
13,90 €
-8,09 €
Banginio ir aštuonkuojų šeimynėlė maudynėms
Turime
Vonios žaislas skirtas smagioms maudynėms. Banginio ir aštuonkojų komplektas ant plaukiojančios platformos leis kiekvienam vaikui smagiai praleisti laiką. Aštuonkojai prilimpa prie vonios, plytelių, čiurškia vandenį. Banginis turi vandens pumpavimo rankenėlę ir purškia vandenį. Rinkinį sudaro: mėlyna platforma, rausvas plastikinis banginis, 6 spalvingi aštuonkojai. Skirtas vaikams nuo 12 mėn.
17,90 €
25,99 €
Akuku vonios žaislai su semtuvu/krepšeliu
Turime
Visi žaisliukas plūduriuoja vandenyje ir turi skylutes per kurias bėga vanduo. Vaikas gali semtuvu gaudyti žaisliukus arba semtuvą galima pritvirtinti prie sienos ir į jį mėtyti žaisliukus. Semtuvą galima naudoti kaip krepšelį žaislams laikyti pasibaigus maudynėms. Semtuvo medžiaga su skylutėmis vandens išbėgimui. Komplekte yra 3 lavinamieji  žaisliukai su skylutėmis ir prilipinamas semtuvas. Skirtas vaikams nuo 12 mėn. 
6,99 €
-2,00 €
Bambino Mio maudymosi marškinėliai Violet
Turime
BAMBINO MIO maudymosi marškinėliai puiki apsauga mažiems vandens ir paplūdimio mėgėjams nuo UV spindulių. Pagaminti iš audinio, kuris suteikia UPF 50+ apsaugą nuo saulės lengvai pažeidžiamoms kūno vietoms. Patvarios medžiagos ir ilgos rankovės suteikia apsauginį sluoksnį nuo saulės, smėlio, vandens ir kitų odos dirginimo priežasčių. Pagaminta iš 90% poliesterio, 10% spandekso. Dydis: XL (2+ metai, 12-15 kg.).
11,90 €
13,90 €
-6,00 €
Krepšys vonios žaislams Kids Kit Pelikanas
Turime
Pakabinamas ant vonios krašto krepšys žaislams skirtas linksmybėms ir tvarkai vonios kambaryje. Laikykite vonios žaislus praktiškame tinkle. Dėl orui laidžios tinklelio struktūros nereikia džiovinti šlapių žaislų. Paprasta naudoti: pelikaną galima pritvirtinti prie bet kokios standartinės vonios. Snapas lengvai atidaromas vonios žaislams laikyti, o pelikaną apsukti vos keliais žingsniais. Saugus ir higieniškas laikymas – maksimaliam maudymosi malonumui be valymo ir džiovinimo rūpesčių. Išmatavimai: 36 x 19 x 19 cm, baltas krepšio medžiaga su skylutėmis vandens išbėgimui 43 cm. ilgio
19,00 €
25,00 €
Plaukiojanis žaislai su Dino semtuvu
Turime
Žaislų rinkinys smagioms maydynėms, kuriame rasite prisukamus vonios žaisliukus, kurie patys plaukioja. Pakanka prisukti gyvūną, kad jis pradėtų judinti kojas ir plaukti. Dinozauro firmos semtuvas su kurio galima gaudyti kamuoliukus arba semtuvą galima siurbtuku pagalba pritvirtinti ant vonios sienos ir mėtyti kamuoliukus. Komplekte yra 3 kamuoliukai.
12,90 €
Vonios krepšys žaislams
Turime
Vonios krepšys  - tinklelis skirtas žailsų saugojimui vonioje. Padeda išlaikyti žaislus tvarkingus ir sausus. Pagamintas iš atsparios vandeniui medžiagos. Prisitvirtina siurbtukais (įeina į komplektą). Išmatavimai: 45x35 cm.
3,20 €
Vonios žaislai su semtuvu - krepšiu
Turime
Laivelio formos vonios žaislų semtuvas - vonios krepšys padeda išlaikyti žaislus tvarkingus ir sausus. Semtuvas prisitvirtina siurbtukų pagalba prie lygaus paviršiaus. Semtuvo medžiaga su skylutėmis vandens išbėgimui.  Komplekte yra formelės su skylutėmis (3 vnt.), vandenį purškiantis jūros arkliukas, plastikinės valtis, saulytė vandens pilstymui.
19,90 €
Vonios žaislas Bathtime Pals su indeliais
Turime
Vandens bokštelis - Banginis su 4 indeliais ir aštuonkoju. Vandens bokštelį galima lengvai pritvirtinti prie lygių plytelių naudojant siurbimo spaustukus. Ritės bokštelyje pradeda suktis pilant vandenį iš dušo galvutės ar iš aštuonkojo. Įvairių spalvų ir formų indeliai iš kurių galima pilstyti vandenį arba smėlį su skirtingo dydžio skylutėmis. Šios formelės gali būti pritvirtintas ant vandens bokšto.
9,90 €
Semtuvas su purškiančiais maudynių žaislais Ocean
Turime
Vandenyje plūduriuojantys gyvūnai jau laukia žaidimo, o semtuvas privers vaiką virsti povandeniniu medžiotoju ir gaudyti žaisliukus. Komplekte yra 5 lavinamieji žaisliukai su skylutėmis vandeniui purkšti. Skirtas vaikams nuo 18 mėn. 
12,90 €
Išparduota
Fontaną purškiantis Banginis Grey
Išparduota
Mielas banginis yra puikus žaislas kiekvienam maudynių mėgėjui. Banginis juokingu veidu skatina žaisti vandenyje, todėl maudynės tampa malonios ir džiaugsmingos. Žaislas, panardintas į vandenį, automatiškai įsijungia ir sukuria mini fontaną, o kartu keičiasi ir banginio spalvos. Banginio dydis puikiai pritaikytas mažoms vaiko rankytėms. Banginio spalva Balta.
Išparduota
Vonios pieštukai - kreidelės ( 6 vnt.)
Išparduota
6 spalvoti pieštukai, skatinantys interaktyvų žaidimą. Puikiai tinka mažoms rankytėms laikyti ir piešti ant vonios plytelių / porceliano arba kito lygaus paviršiaus. Lengvai nusiplauna. Pakuotėje (6 vnt.) pieštukų.