Mediniai žaislai

Akcija!-4,00 €
Medinis lavinamasis kubas Owl
Turime
Ergoterapinis medinis kubas su 5 skirtingomis veiklomis sienelėmis: veidukų derinimas su skirtingomis emocijomis, sukamieji sraigtai, lavinamieji takeliai, medis-labirintas, laikrodis su sukamomis rodyklėmis. Ergoterapinis žaislas kubo viršuje nusiima ir viduje galima laikyti žasilus. Kubo išmatavimai: 15.5x15.5x30 cm. 
11,90 €
15,90 €
Medinė dėlionė - galvosūkis Sustatyk gyvūnus
Turime
Įdomus galvosūkis su miško gyvūnais. Mediniai dėlionės elementai - gyvūnai buvo suprojektuoti taip, kad juos būtų galima išdėstyti ir derinti tarpusavyje tiek vertikaliai, tiek horizontaliai, sukuriant naujas figūras ir piramides. Rinkinį sudaro: viso 12 medinių figūrėlių ( po 3 vnt.:  lokys, lapė, meškėnas ir zuikis), kortelės su pavyzdžiais kuriuos reikia sustatyti, krepšys figūrėlėms, kad būtų galima lengvai laikyti ir transportuoti.
12,90 €
-2,00 €
Meistro įrankių rinkinys medinėjė dėžutėje
Turime
Rinkinys susideda iš medinių įrankių ir aksesuarų užrakinamoje dėžutėje su patogi rankena nešimui. Medinio korpuso viduje yra daugybė skyrių, kuriuose mažylis gali išdėstyti aksesuarus. Dėžutės viduje taip pat yra priedų, tokių kaip medinės lentos su skylėmis, veržlės ir varžtais. Vaikas galės pats sukurti paprastas konstrukcijas. Komplekte yra plaktukas, pjūklas, raktas, atsuktuvas, replės ir kt.
16,90 €
18,90 €
Medinis tamburinas Pingvinas
Turime
Spalvotas tamburinas puikiai pritaikytas mažoms rankytėms, tad vaikutis galės jį laisvai imti, čiupti ir žaisti. Gražios spalvos, smagūs garsai. Pajudink žaisliuką į šonus ir šis šauniai skambės. Tamburinas su trim varpeliais ant medinio rėmo. Linksmas triušiuko piešinukas skatina žaisti. Išmatavimai: 13x4.5 cm. Skirtas nuo 3 mėn.
6,90 €
Medinis tamburinas Banginis
Turime
Spalvotas tamburinas puikiai pritaikytas mažoms rankytėms, tad vaikutis galės jį laisvai imti, čiupti ir žaisti. Gražios spalvos, smagūs garsai. Pajudink žaisliuką į šonus ir šis šauniai skambės. Tamburinas su trim varpeliais ant medinio rėmo. Linksmas triušiuko piešinukas skatina žaisti. Išmatavimai: 13x4.5 cm. Skirtas nuo 3 mėn.
6,90 €
Medinis tamburinas Triušiukas
Turime
Spalvotas tamburinas puikiai pritaikytas mažoms rankytėms, tad vaikutis galės jį laisvai imti, čiupti ir žaisti. Gražios spalvos, smagūs garsai. Pajudink žaisliuką į šonus ir šis šauniai skambės. Tamburinas su trim varpeliais ant medinio rėmo. Linksmas triušiuko piešinukas skatina žaisti. Išmatavimai: 13x4.5 cm. Skirtas nuo 3 mėn. Parduodamas tik žaislas esantis foto Nr. 1.
6,90 €
Medinis namelis - formelių rūšiuoklė
Turime
Natūralaus medžio namelis - formelių rūšiuoklė. Spalvingos formelės mokins vaiką formų, spalvų ir skaičių atpažinimo. Vaikutis turi pagal formeles teisingai sudėti figurėles į namuko vidų. Stogelis pasikelia ir galima išimti figūrėles. Patogi nešimo rankena. Komplekte 6 formelės, skaičiai nuo 0 iki 9 ir matematiniai ženklai 3 vnt. Žaislo išmatavimai 18x14.5x16 cm.
12,90 €
-8,10 €
Medinis ergoterapinis kubas Cruzy 5in1
Turime
Ergoterapinis medinis kubas su skirtingomis veiklomis: metalofonas su pagaliuku, rūšiuoklė su 5 formelėmis, sukamieji sraigtai, laikrodis. Kubo viršuje esančios morkos (9 vnt.) ir slėkai (4 vnt.) išsiima. Slėkai su magnetukais ir jos galima gaudyti su paukščiuku. Kubo dangtis nusiima ir jo viduje galima laikyti žaislus ir kitus daiktus. Išmatavimai: 16x15.5x15.5 cm. 
16,90 €
25,00 €
Akcija!-10,00 €
Elektrinis traukinukas su trasa (57 detalės)
Turime
Elektrinis traukinukas su medinė trasa ir priedais. Rinkinį sudaro 57 detalės. Medinė trasa su tiltu, elektirniu traukinuku, vagonais, kranu, kelio ženklais, medžiais, gyvūnais ir kt. Elektrinis traukinukas veikia su elementais (elementai į komplektą neįeina). Traukinukas susikabina su vagonais magnetukų pagalba. Išmatavimai: 115 cm x 45 cm. Bendras trasos ilgis net 320 cm. Trasa suderinama su visomis Bigjigs, Brio, Eichhorn ir kt. trasomis. Skirta vaikams nuo 3 metų.
39,90 €
49,90 €
Dėlionė - galvosūkis Transportas dėžutėje
Turime
Spalvingas galvosūkis - dėlionė su transporto priemonėmis. Galima iš detalių sudėliuoti transporto priemones arba apvertus dėtales žaisti atminties žaidimą. Susideda iš 24 detalių iš kurių galima sudėliuoti 12 transporto priemonių. Ant detalių yra kinų ir anglų kalbos užrašai, kurie palengvins užsienio kalbų mokymąsi. Dėlionė neužima nedaug vietos, o metalinėje dėžutėje bus patogu ją laikyti ir pasiimti su savimi į kelionę.
5,90 €
Dėlionė - galvosūkis Vaisiai ir Daržovės dėžutėje
Turime
Spalvingas galvosūkis - dėlionė su vaisiais ir daržovėmis. Galima iš detalių sudėliuoti vaisius ir daržoves arba apvertus dėtales žaisti atminties žaidimą. Susideda iš 25 detalių iš kurių galima sudėliuoti 13 vaisių ir daržovių. Ant detalių yra kinų ir anglų kalbos užrašai, kurie palengvins užsienio kalbų mokymąsi. Dėlionė neužima nedaug vietos, o metalinėje dėžutėje bus patogu ją laikyti ir pasiimti su savimi į kelionę.
5,90 €
Medinis instrumentas - barškutis Marakasa Pingvinas
Turime
Medinis barškutis Marakasas puikiai tinka pirmiesiems susipažinimams su muzika ir garsais. Medinis žaislas skleidžia malonius, subtilius, ritmingus garsus. Puikus sprendimas mažiems muzikantams, nes jo dydis puikiai pritaikytas mažoms rankytėms. Spalvotas marakasas paskatins jūsų vaiką kurti savo muziką. Priemonė ugdo vaiko susidomėjimą muzika, klausos pojūtį, o jo forma ir spalvos skatina vaiką groti. Išmatavimai: 16 x 5 cm. Skirta vaikams nuo 5 mėn.
4,90 €
Medinis instrumentas - barškutis Marakasa Banginis
Turime
Medinis barškutis Marakasas puikiai tinka pirmiesiems susipažinimams su muzika ir garsais. Medinis žaislas skleidžia malonius, subtilius, ritmingus garsus. Puikus sprendimas mažiems muzikantams, nes jo dydis puikiai pritaikytas mažoms rankytėms. Spalvotas marakasas paskatins jūsų vaiką kurti savo muziką. Priemonė ugdo vaiko susidomėjimą muzika, klausos pojūtį, o jo forma ir spalvos skatina vaiką groti. Išmatavimai: 16 x 5 cm. Skirta vaikams nuo 5 mėn.
4,90 €
Akcija!-12,10 €
Medinis arbatos rinkinys su padėklu Natur
Turime
Žaislinis medinis indelių rinkinys arbatos gėrimui: puodeliai, lėkštutės, arbatinukas, įrankiai, pyragėliai, padėklas ir kt. Išmatavimai: arbatinukas 9x14 cm., puodeliai 7x4.5 cm., šaukštelių ilgis 6.7 cm., pyragėliai 4 cm., cukrinė 5.7x3.5 cm., padėklas: 26x20 cm.
19,90 €
32,00 €
Dėlionė - galvosūkis Safari dėžutėje
Turime
Spalvingas galvosūkis - dėlionė su gyvūnais. Galima iš detalių sudėliuoti gyvūnus arba apvertus dėtales žaisti atminties žaidimą. Susideda iš 25 detalių iš kurių galima sudėliuoti 6 gyvūnus. Dėlionė neužima nedaug vietos, o metalinėje dėžutėje bus patogu ją laikyti ir pasiimti su savimi į kelionę.
5,90 €
Dėlionė - galvosūkis Vandens gyvūnai dėžutėje
Turime
Spalvingas galvosūkis - dėlionė su vandens gyvūnais. Galima iš detalių sudėliuoti gyvūnus arba apvertus dėtales žaisti atminties žaidimą. Susideda iš 25 detalių iš kurių galima sudėliuoti 6 gyvūnus. Dėlionė neužima nedaug vietos, o metalinėje dėžutėje bus patogu ją laikyti ir pasiimti su savimi į kelionę.
5,90 €
Medinės kaladėlės Ice Cream World
Turime
Spalvingas medinių kaladėlių rinkinys įvairių spalvų, dydžiu ir formų. Visos kaladėlės gali būti sudėtos į užtraukiama maišelį, kuris yra komplekte. Mokykite vaikutį rūšiuoti kaladėles, statykite pilį ar bokštą. Kai kurios kaladėlės su skaičiais, gyvūnais ir įvairiais spalvingais raštais. Dėžutėje yra knygelė su kaladėlių išdėstymo pavyzdžiais.
23,00 €
Medinė dėlionė Laikrodis su vėrimo kaladėlėmis
Turime
Medinis mokomasis laikrodis - dėlionė. Lavina vaiko formų, dydžių ir spalvų suvokimą. Šis žaislas padės Jūsų vaikui pažinti laikrodį.  Padeda išmokti vaiką pažinti valandas. Spalvotos formelės padės vaikui suprasti  ir pažinti formas, valandas, skaičius, gyvūnų pavadinimus. Lavina smulkiosios motorikos, laikrodžio pažinimo įgūdžius. Komplekte yra verimo juostelė. Laikrodžio išmatavimai: 22.5x22.5 cm. 
11,90 €
Pusiausvyros žaidimas Ežys su veriamomis formelėmis
Turime
Šį balansuojantį žaislą gali sudėti vienas vaikas arba tai gali būti žaidimas keliems vaikams. Žaidimas yra puikus įgūdžių pratimas mažiesiems pirštukams. Žaidimo tikslas – sudėlioti blokus ant ežiuko ir subalansuoti žaislą. Norint subalansuoti pagrindą, reikia atidžiai apsvarstyti blokų išdėstymą. Blokus galima suverti ant virvelės. Komplekte yra balansavimo pagrindas- ežiukas (išmatavimai - 18x12cm.), 12 blokų, kauliukas, virvelė blokams suverti. 
9,90 €
Pusiausvyros žaidimas Ežiukas
Turime
Šį balansuojantį žaislą gali sudėti vienas vaikas arba tai gali būti žaidimas keliems vaikams. Žaidimas yra puikus įgūdžių pratimas mažiesiems pirštukams. Žaidimo tikslas – sudėlioti blokus ant ežiuko ir subalansuoti žaislą. Norint subalansuoti pagrindą, reikia atidžiai apsvarstyti blokų išdėstymą. Komplekte yra balansavimo pagrindas- ežiukas (išmatavimai - 16x11cm.), 12 blokų, kauliukas. 
7,90 €
Medinė 4 aukštų gaisrinė - garažas su priedais
Turime
4 aukštų stovėjimo aukštelė - gaisrinė: pirmame aukšte įvažiavimas į liftą, antrame ir trečiame aukšte automobilių stovėjimo aikštelė į kuria galima pasikelti su liftu, ketvirtame aukšte sraigtasparnio nusileidimo aikštelė. Komplekte yra 2 automobiliai, sraigtasparnis, 2 gaisrininkai, gesintuvas ir ugnis. Išmatavimai: 34x21x32 cm. Rekomenduojamas amžius nuo 3 metų.
24,90 €
Medinis traukinukas su skaičiais
Turime
Susideda iš lokomotyvo ir vagonų-skaičių nuo 0 iki 9. Visas traukinuko ilgis su vagonais 82 cm. Vagano išmatavimai apie 5.5x3x7 cm. Kiekvienas vagonas-skaičius turi ratukus. Vagonus galima sukabinti norima tvarka arba žaisti su jais atskirai. Skirtas vaikams nuo 12 mėn.
13,90 €
Medinė piramidė - balansavimo bokštas Bunny
Turime
Medinė edukacinė piramidė - balansavimo bokštas. Rinkinį sudaro 6 skirtingų dydžių ir formų suapvalinti diskai ir miela zuikučio galva viršuje. Pagrindas ant kurio veriami diskai yra puslankio formos, balansuojantis. Mažylis piramidę galės išdėstyti įvairiomis konfigūracijomis, lavindamas savo vaizduotę. Žaislo išmatavimas: 10x10x21 cm. Skirtas nuo 18 mėn.
11,90 €
Medinė piramidė - balansavimo bokštas Panda
Turime
Medinė edukacinė piramidė - balansavimo bokštas. Rinkinį sudaro 6 skirtingų dydžių ir formų suapvalinti diskai ir miela pandos galva viršuje. Pagrindas ant kurio veriami diskai yra puslankio formos, balansuojantis. Mažylis piramidę galės išdėstyti įvairiomis konfigūracijomis, lavindamas savo vaizduotę. Žaislo išmatavimas: 10x10x21 cm. Skirtas nuo 18 mėn.
11,90 €